Torsby kommun
Torsby kommun

Lars Wilderäng - Är du förberedd?

Porträtt på man med kort hår och glasögon.

Lars Wilderäng, författare och prepper, föreläser på Torsby bibliotek under Krisberedskapsveckan

Torsby bibliotek, Fabriksgatan 2

Måndag 6 maj 2019 kl. 18.30

Är du förberedd? Det är namnet på föreläsningen med Lars Wilderäng som handlar om hushållens och samhällets krisberedskap. Han kommer även att koppla detta ämne till de böcker han skrivit.

Prepper kommer från engelska ordet "prepared" och betyder beredd, det vill säga att man förbereder sig för oförutsedda händelser och medveten om vilka risker som finns.

För tredje året i rad anordnar MSB, Myndigheten för samhällsskydd och bredskap, Krisberedskapsveckan med olika aktiviteter över hela landet.

Lars Wilderäng har tidigare arbetat inom IT-branschen, men ägnar sig nu helt åt skrivandet. Hans stora intresse för politik och samhällsfrågor lyser igenom i hans framgångsrika böcker Midvintermörker, Midsommargryning och den dystopiska Stjärntrilogin bestående av Stjärnklart, Stjärnfall och Stjärndamm samt Höstsol och Höstregn.

Höstsol vann Stora ljudbokspriset 2018. Lars Wilderäng har i alla format sålt över 400 000 böcker.

Läs om Krisberedskapsveckan hos MSB.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)