Torsby kommun
Torsby kommun

Författarkväll med Anna-Karin Palm under Höstglöd

Porträtt på Anna-Karin Palm.

Anna-Karin Palm kommer till Torsby bibliotek. Foto: Ewa Stackelberg

Torsby bibliotek, Fabriksgatan 2

Onsdag 30 september 2020 kl. 18.30

Fri entré. Föranmälan till 0560-161 08.

Biblioteket följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Författaren Anna-Karin Palm gav 2019 ut boken Jag vill sätta världen i rörelse, en biografi över Selma Lagerlöf, som tecknar ett rikt porträtt av en sökande, tänkande, älskande människa med starkt frihetsbegär och djärva visioner; en författare som än idag sätter läsarens värld i rörelse.

Anna-Karin Palm fick sitt genombrott med romanen Målarens döttrar (1997). Sedan dess har hon gett ut en rad böcker, bl. a. den humoristiska kortprosaboken Lekplats, barnboken Vildvinter och novellsamlingen In i öknen. Romanen Herrgården och Om vänskap, essädialoger skrivna tillsammans med Kate Larson. Romanen Snöängel är en flerskiktad berättelse om staden Stockholm och novellsamlingen Jaktlycka, tio variationer över den kvinnliga kroppens liv och erfarenheter.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)