Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Röjdåfors, landsbygdsbutik

Röjdåfors är en ort som ligger nära norska gränsen i nordvästra delen av Torsby kommun. Här fanns fram till våren 2021 Sundelins Handel.

Sundelins Handel var en av tio butiker som deltog i projektet Servicepunkter i nöd och lust. Butiken var en utpräglad gränsbutik med 95 % norska kunder. Ett sviktande kundunderlag, på grund av den stängda gränsen mot Norge, ledde till att butiken lades ned våren 2021.

Kort om projekt ”Servicepunkter i nöd och lust”

Projektet Servicepunkter i nöd och lust genomfördes under 2018 - 2021 för att långsiktigt säkra tillgången av grundläggande service för boende, företag och besökare på landsbygden

Här kan du läsa mer om projektet Servicepunkter i nöd och lust.

Innehållsansvarig: Elisabet Olsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen