Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Bostadsförmedling

Torsby kommun har ett kommunalt bostadsbolag, Torsby Bostäder och en kommunal bostadsförmedling som förmedlar kommunens lägenheter.

Torsby Bostäder

Vänd dig till det kommunala bostadsbolaget Torsby Bostäder när du vill hyra lägenhet Torsby tätort med omnejd och Sysslebäck. De har drygt 1100 lägenheter och 35 kommersiella lokaler. Här ser du Torsby Bostäders lediga lägenheter.

Kommunens bostadsförmedling

På tekniska avdelningen förmedlar vi de lägenheter som kommunen äger. Lägenheterna finns i Östmark, Stöllet, Likenäs och Sysslebäck. Här ser du våra lediga lägenheter. 

Vänd dig till oss

Söker du lägenhet i Östmark eller Stöllet, vänd dig till Eva-Lena Kvarnlöf på tekniska avdelningen, kommunförrådet i Torsby.

Söker du lägenhet i Likenäs och Sysslebäck, vänd till Ann-Cathrin Carlson på samverkanskontoret i Sysslebäck.

Ansökan

Är du intresserad av någon av kommunens lägenheter fyller du i en ansökan och skickar in den till oss. Ansökningsblanketten finner du här nere på sidan.

Köregler

Lediga lägenheter förmedlas i turordning efter kötid till önskat område. Kötiden räknas från den dag som din ansökan till lägenhet kommit in till kommunen.

Trygghetsboende

Är du intresserad av att hyra lägenhet i något av kommunens trygghetsboenden, Valbergsgården och Klarastrand vänd dig till Eva-Lena Kvarnlöf på tekniska avdelningen, kommunförrådet i Torsby. Är du intresserad av trygghetsboendet i Bograngen vänder du dig till Ann-Cathrin Carlson.

Gruppbostäder och särskilda boenden

Söker du lägenhet i gruppbostad eller särskilt boende, vänd dig till socialförvaltningen tfn 0560-162 00.

Innehållsansvarig:
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen