Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person

  • Sune Eriksson
  • renhållningsingenjör
  • Tfn: +4656016032
  • Mobil: +46706407604
  • E-post: sune.eriksson@torsby.se
  • Besöksadress: Bergebyvägen 25, Torsby


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Miljöalmanackan

Varje år får 25 000 hushåll en miljöalmanacka i sina brevlådor. Syftet med kalendern är att sprida viktig information till invånare om hur vi alla kan hjälpa till att ta hand om vår miljö.

Miljöalmanacka 2022

Nu kan du vara med och visa upp Torsby kommun från sin allra bästa sida. Just nu söker vi fotografer, amatörer som proffs, som vill att just er bild ska bli en del av Miljöalmanackan 2022.

Tänk på att:

  • Bildmotiven måste vara skildrade i en utemiljö i Sunne, Torsby, Hagfors eller Munkfors. Ange var i kommunen som bilden är tagen.
  • Tänk på att bilderna behöver vara högupplösta för att fungera i tryck samt i liggande format.
  • Stående format från framförallt mobilkameror fungerar inte.

Skicka in dina bilder senast 12 oktober 2021, på ett USB-minne till:

Torsby kommun
85. Sune Eriksson
685 80 Torsby

Om du vill så får du tillbaka ditt USB-minne.

Miljöalmanackan delas ut till alla hushåll i Sunne, Torsby och Hagfors kommuner. Det är våra kommuner som tillsammans kallas SuToHaMu-kommunerna, vi samarbetar inom området renhållning.

2021 års tema är "Matavfall"

I Miljöalmanackan 2021 är temat matavfall. Rester, skal och rens kan tyckas vara skräp, men allt detta innehåller faktiskt en massa näring och energi som vi kan ta tillvara på. Drygt 200 av Sveriges kommuner erbjuder idag separat insamling av matavfall - något som även kommer bli möjligt i Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors kommuner.

Allt som blir kvar när vi ätit eller lagat mat ska inom en snar framtid sorteras som matavfall. Det kan vara alltifrån brödkanter och äggskal till fiskrens, frukt- och grönsaksrester som läggs i ett separat kärl.

Här kan du ladda ner 2021 års miljöalmanacka.

Innehållsansvarig: Sune Eriksson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen